23 juli 2024

Velgen zijn meer dan alleen looks

Met de Volkswagen Golf is meteen ook de best verkochte Volkswagen aller tijden genoemd. Heel lang was dat een ander type Volkswagen, de Kever. De Golf is een auto die populair is onder zowel de jeugdige bestuurders als onder de meer ervaren chauffeurs.

De financiële kruk waar VW op drijft

Jongeren die op het punt staan hun rijbewijs te halen dromen van een eigen Golf, terwijl de wat oudere bestuurders zweren bij de betrouwbaarheid van de Volkswagen. Bovendien is het Duitse merk er in geslaagd om de Golf aantrekkelijk te houden. Vanwege de verkoopcijfers is de Golf de financiële kurk waar VW op drijft. Bovenal is de Golf een auto die degelijkheid en betrouwbaarheid weet te koppelen aan een sportief uiterlijk. Mits je wel de echte Volkswagen Golf velgen gebruikt.

Velgen bepalen de uitstraling van een auto

Velgen kunnen de uitstraling van een auto maken of breken. Het is bij de Volkswagen Golf velgen niet anders. Bovendien geniet u meer veiligheid als je kiest voor de originele Volkswagen Golf velgen. Zo sluiten originele Volkswagen Golf velgen beter aan bij de auto en is van trillingen nooit sprake. Ook het remvermogen van de auto kan optimaal benut worden als je de echte Volkswagen Golf velgen gebruikt. Het is allemaal niet aan de orde als je kiest voor replica’s. Die zijn doorgaans gemaakt van goedkope en inferieure materialen en zijn snel stuk. Bovendien geven replica’s jouw Golf nooit de uitstraling die je wenst.

Uitvoerig getest voor ze de fabriek verlaten

De Volkswagen Golf velgen worden voor ze de fabriek verlaten uitvoerig getest en de gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit. In tegenstelling tot wanneer je imitatie velgen gebruikt, hoef jij je met de originele velgen geen zorgen te maken over een drempel of een put. De echte velgen hebben een veel langere levensduur en maken de VW Golf helemaal af. Niet op velgen besparen dus!