22 juni 2024
rijschool in Dordrecht

Een zeer goede rijschool in Dordrecht

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Dordrecht, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is hier mogelijk om al vanaf 16,5 je eerste rijles te gaan nemen en vanaf jouw 17e levensjaar mag je al praktijkexamen doen. Mijn zusje was zo blij dat zij voor de eerste keer rijles mocht nemen. Ze was net 16,5 en dat was een leeftijd waar zij voor het eerst achter het stuur mocht kruipen. Mijn ouders hebben zich hier wel in verdiept of deze school wel  goede recensies heeft. Daarna hebben zij een afspraak gemaakt voor een proefrit. rijschool in Dordrecht

Haar eerst rijles bij de rijschool in Dordrecht

Vandaag krijgt mijn zusje haar eerste rijles en ze is hier best wel nerveus over. Precies op de afgesproken tijd kwam de lesauto voorrijden en kwam de instructeur zich voorstellen. Mijn zus was zo zenuwachtig dat zij haar eigen naam vergeten was.  Gelukkig wist de instructeur mijn zusje meteen te kalmeren en was de rest van de les goed verlopen.

Nu is mijn zus 17 jaar en heeft zij haar rijbewijs zonder moeite gehaald. Echter moet zij wachten tot ze 18 jaar is, wil zij alleen de weg op mogen. In de tussentijd mag ze wel rijden, maar samen met één van onze ouders.