22 juni 2024
rijschool

Rijschool met 100% slagingspercentage

Als je een rijbewijs wil halen, of dat nu voor het eerst is of voor een ander rijbewijs, moet je op zoek naar een rijschool. Kies bijvoorbeeld voor de oudste rijschool van Nederland. Hier kun je terecht voor ieder rijbewijs, van auto tot bus en scooter tot auto met aanhanger. De rijschool is niet alleen de oudste van Nederland, maar geeft ook nog eens rijlessen in een wijde omgeving. Bovendien vergoeden zij tot vier keer het CBR-praktijkexamen voor de auto. En ze hebben een slagingspercentage van 100%. 

Rijlessen voor mensen met autisme of ADHD

De rijschool geeft lessen in onder andere Eindhoven, Helmond, Best en Valkenswaard. Je kunt bij deze rijschool ook lessen nemen en je rijbewijs halen als je misschien moeite hebt met rijden om wat voor reden dan ook. Rijlessen voor mensen met autisme, ADHD en faalangst worden bijvoorbeeld ook aangeboden door de rijschool. Hiervoor zijn specialisten in dienst bij de rijschool, zodat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen op een manier die voor hem of haar werkt. Kijk op de website van de rijschool voor meer informatie over deze specialisten en rijlessen. 

rijschool

Grote rijschool met voordelen

De rijschool is behalve de oudste van Nederland ook nog een grote rijschool. Er zijn dus voldoende instructeurs en auto’s beschikbaar, zodat je geen risico’s hebt dat je opeens twee weken niet kunt lessen. Dat risico kan er wel zijn bij kleinere rijscholen waar maar één of twee mensen en auto’s beschikbaar zijn. Bovendien krijg je bij deze rijschool extra’s, zoals een antislipcursus of een les in een ongevalssimulator. Welk rijbewijs je ook wil halen, of je nu speciale rijlessen nodig hebt of niet, het kan allemaal bij deze rijschool