22 juni 2024

Klik hier voor meer informatie

Ik ging op het internet op zoek naar een goede rijschool bij mij in de buurt. Ik werd toen bijna 18 en ik wilde graag snel mijn rijbewijs halen. Ik kwam echter tijdens een bezoek aan Facebook een post tegen van een vriend van mij die geslaagd was voor zijn autorijbewijs praktijkexamen bij de rijschool Sabrina. Onder de post stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website.

Erg veel informatie op de website van autorijschool Sabrina

Toen ik door de klik hier link werd doorverwezen naar de website van autorijschool Sabrina kwam ik terecht op een erg overzichtelijke en goede website. Op de website is ergg veel informatie vermeld over wat de autorijschool de leerlingen aan te bieden heeft. Ze bieden onder andere ook rijopleidingen aan als je last hebt van faalangst. Ook bieden ze een spoedcursus rijopleiding aan waar ik dus naar op zoek was. Nadat ik de informatie had gelezen dat op de website stond heb ik mijzelf direct aangemeld voor een gratis proefles. Ik ben namelijk ook student en als je bij autorijschool Sabrina een student bent ontvang je studentenkorting. Nadat ik mijn proefles had gehad besloot ik om bij autorijschool Sabrina mijn rijlessen te volgen. Ik had het autorijden zeer snel onder de knie.