22 juni 2024
Schade

Autoschade Direkt is een aanrader

Autoschade Direkt is een aan te raden adres als jij een reparatie aan jouw auto uitgevoerd wilt hebben door schade. Onlangs heb ik een botsing gekregen met een andere auto die van links kwam. De beste man had mij helemaal over het hoofd gezien en reed zo de weg op. Dit kan natuurlijk gebeuren maar ik baalde hier enorm van. Enfin, ik moest snel een goed bedrijf zien te vinden die mij kon helpen met het herstellen van mijn Opel Corsa en wel in de omgeving van Rotterdam.

Autoschade Direkt

Autoschade Direkt staat direct voor je klaar

Autoschade Direkt is gevestigd in de buurt van Rotterdam. Zij kunnen jouw zeer spoedig van dienst zijn en je helpen om ervoor te zorgen dat jij zo spoedig mogelijk weer kunt rijden met een auto zonder schade. 

Mijn auto had, ondanks dat dit maar een kleine botsing was, een flinke schade. Het was niet meer verantwoord om hier mee door te blijven rijden. Gelukkig heb ik de luxe om direct met de auto van mijn moeder verder te kunnen rijden. Het koste mij maar een uurtje van mijn werk omdat ik mijn auto ook meteen kon achterlaten bij Autoschade Direkt om vervolgens zonder zorgen weer de weg op te kunnen.

Vakkundigheid en kwaliteit

De volgende dag werd ik gebeld dat de inspecteur van de verzekeraar langs was geweest en dat er akkoord was om de schade te gaan herstellen. Weer een dag later werd ik gebeld met de mededeling dat ik aan het einde van de dag de auto weer mocht ophalen. Dit noem ik nog eens een zeer snelle dienst! 

Toen ik bij dit bedrijf aankwam samen met mijn moeder, zag ik mijn auto al voor bij het hek staan. Deze was helemaal schoongemaakt en zag er weer uit als nieuw en ik ben erg tevreden.

Schadeherstelbedrijf