22 juni 2024

Spanje transport specialist nodig? Ga dan naar deze site!

Mijn moeder heeft jarenlang bij ons in huis gewoond maar wil weer terug naar haar eigen huis in Spanje. Het huis waar ik in op ben gegroeid en zoveel jaren heb geleefd. Ik ben gek op het huis maar ik ben nog gekker op mijn moeder en wil natuurlijk het liefst dat ze blijft. Maar helaas, het kleine huisje dat wij hebben laten aanbouwen al die jaren geleden komt leeg te staan. En dus moesten we een paar maanden geleden op zoek naar een Spanje transport specialist. Die hebben we, na een tijdje te hebben moeten zoeken, gevonden op de website bta-international.com. Zij vervoeren complete trailers, pallets, koeltransport en ook spoedtransport naar Spanje en naar Portugal, dé Spanje transport specialist dus! De prijs is zelf eenvoudig online te berekenen, daar hoeft u geen rekenwonder voor te zijn bij deze Spanje transport specialist. We kregen na het accorderen van de offerte onze eigen contactpersoon aangewezen die ervoor heeft gezorgd dat de spullen zorgeloos van A naar B zijn vervoerd met de Spanje transport specialist. Wij hadden het zelf niet beter kunnen doen! Ze hebben sinds 1993 ervaring met dit werk en doen hun werk ook goed en weten alles over het hele proces. De transport binnen Europa is in basis geheel vrij dus ook voor de Spanje transport specialist. Er staat op de site dat de opmaak van een CMR-vrachtbrief voldoende is. Soms komt er wel een douane document bij de zending kijken maar daar hadden wij niets mee te maken want dat geldt alleen voor de Balearen en de Canarische eilanden. Ze zoeken naar de best passende oplossing voor uw transport en hebben dat zeker ook voor dat van mijn moeder gedaan. De contactpersoon is er voor u als u vragen heeft over de factuur, alle vragen voor en na en tijdens het vervoer door de Spanje transport specialist. U kunt kiezen uit snelste looptijd of laagste prijs. Ze winden er geen doekjes om en zijn vrij duidelijk in de informatie die ze geven, transparant zijn ze dus wel en dat vonden wij heel fijn want het gaat wel om persoonlijke spullen natuurlijk.

Dé Spanje transport specialist voor onderweg

Het werd allemaal goed geregeld, vanaf de offerte tot het transporteren van mijn moeder haar spullen. We vonden het moeilijk en spannend om de controle uit handen te geven, maar je moet wel en toen we dat eenmaal deden voelden we ons goed want de contactpersoon hield ons van alles op de hoogte.

Ook een transport specialist nodig?

Neem dan een kijkje op deze website omdat

  • U een goed bedrijf nodig hebt voor het vervoeren van uw kostbare spullen.
  • U de beste prijs wilt en niet teveel wilt betalen.
  • U wilt dat alles goed onder controle en geregeld is.

Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Een bedrijf dat weet hoe deze branche in elkaar steekt, op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen en alles regelt van begin tot einde, dat is hartstikke fijn en geruststellend toch? Wij zijn dan ook blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan.