23 juli 2024
tweedehands auto Hoofddorp

Een mooie tweedehands auto in Hoofddorp kopen

Ben je op zoek naar een tweedehands auto in Hoofddorp, dan ben je bij  Bosch Car Service Auto Rivano aan het juiste adres. Hier kan je de mooiste modellen kopen en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. de voordelen van dit bedrijf, als je hier een wagen wilt kopen zijn:

  • Niet ouder dan 9,5 jaar
  • Maximaal 150.000 kilometer op de teller
  • NAP (Nationale Auto Pas) geregistreerd
  • Minimaal 10 maanden APK
  • De accu heeft een accutest doorstaan en een accuservice gehad

Voor mij was dit de aanleiding dat ik hier mijn vierwieler heb gekocht, zeer mooi en betrouwbaar. tweedehands auto Hoofddorp

Mijn nieuwe tweedehands auto in Hoofddorp gekocht

Na een lange zoektocht was ik bij de garage Bosch uitgekomen. Hier hadden zij een enorme showroom vol met zeer mooie wagens staan. De ene was in  mijn ogen nog mooier dan de andere. Maar het moest natuurlijk wel binnen mijn budget blijven.  Samen met een medewerker van deze garage hebben wij een mooie auto gevonden. Eerst hier maar een proefrit mee gemaakt om te kunnen zien dat deze wagen wel aan mijn verwachtingen voldeed.

Inmiddels heb ik een mooie tweedehands auto in Hoofddorp gekocht en hier ben ik bijzonder blij mee. Ook de service bij dit bedrijf staat zeer hoog in het vaandel en ik zal hier zeker weer heen gaan als ik een andere wagen nodig zal hebben.