22 juni 2024

Voor camper schade ga je naar AAS Schadeherstel

Met een camper kun je zomaar camper schade oplopen. Je kunt een bocht verkeerd inschatten en ergens tegenaan rijden. Of bij het opbouwen van een luifel gaat er door een windvlaag iets verkeerd. De ergste schade die je kunt krijgen met een camper is een deuk in de buitenwand. Je camper is je trots, waar je een groot deel van het jaar mee rond wilt trekken. Als er camper schade is wil je die uiteraard zo snel mogelijk op een onzichtbare manier gerepareerd hebben. Voor camper schade kun je terecht bij AAS Schadeherstel.

Speciale techniek voor de buitenwand

Het repareren van een deukje in de buitenwand van een camper was tot voor kort een kostbare aangelegenheid. Dat komt doordat een groot deel van de wand vervangen moest worden door nieuw materiaal. Tegenwoordig wordt deze camper schade op een andere manier hersteld. Door middel van een nieuwe techniek maakt de schadehersteller een mal van de structuur van de buitenwand van de camper. Die wordt gebruikt om de beschadiging te camoufleren. Dat werkt uitstekend en is veel goedkoper dan het vervangen van de buitenwand.

Camper schade wordt snel gerepareerd

Met camper schade kun je terecht bij ongeveer de helft van de vestigingen van AAS Schadeherstel. Welke, dat vind je op de site. Zij zijn allemaal gespecialiseerd in deze nieuwe techniek om schade aan de buitenzijde van de camper te herstellen. De procedure is dezelfde als bij een autoschade. Eerst bekijkt de schade-expert de schade. De reparatie wordt overlegd met de verzekeraar en daarna vindt de reparatie plaats. Dat kan meestal binnen een dag. AAS Schadeherstel zorgt ervoor dat alle administratieve rompslomp met de verzekeraar wordt afgehandeld. Als dat nodig is kun je als eigenaar van de camper gebruik maken van een haal- en brengservice.