22 juni 2024
E-chopper

Verken Limburg op een E-chopper

Ontdek al het moois wat de provincie Limburg je te bieden heeft, door voor de huur van een E-chopper te kiezen. Je ziet dit vervoersmiddel steeds vaker terugkeren in het straatbeeld. De dikke banden aan de voor- en achterzijde van dit apparaat zorgen voor een stabiele ligging op de weg. Ook voor mensen die zelden of nooit een brommer of scooter bestuurd hebben, is het gebruik van dit vervoersmiddel veilig. Let wel, je hebt een rijbewijs nodig om het apparaat te mogen gebruiken. Mocht je nog geen autorijbewijs hebben, dan volstaat een brommercertificaat ook. Op deze pagina lees je meer over de voordelen die dit apparaat je biedt. 

E-chopper

Voordelen van een E-chopper huren 

Het huren van een E-chopper is om verschillende redenen interessant. Niet alleen is dit vervoersmiddel veilig en te gebruiken zonder helm. Ook is het een zeer milieuvriendelijk vervoermiddel, hoor je deze niet of nauwelijks tijdens het gebruik ervan en bezorgt het je een avontuurlijke rit. Verken de omgeving van Venlo, Panningen of bijvoorbeeld Helmond op dit apparaat.  

Geschikt voor op de weg en in het bos 

E-chopper

Het leuke aan de E-chopper is dat je deze zowel op de weg kunt gebruiken, als in het bos. Je kunt een rit hierdoor zo avontuurlijk maken, als je zelf wilt! Het is verstandig het apparaat op een verharde ondergrond te gebruiken. De mulle bospaden zijn hierdoor wat minder geschikt voor dit vervoersmiddel. Ook handig is de universele telefoonhouder die vaak aan het apparaat wordt toegevoegd door de verhuurder. Zo heb je de route altijd bij de hand!