22 juni 2024

Scheurtje of gaatje in autobekleding repareren

Het kan gebeuren dat er een gaatje of scheurtje ontstaat in de bekleding van je auto. Dit kan bij stoffen bekleding en lederen bekleding. Bij AAS dagherstel kun je kiezen voor een autobekleding reparatie. Dit wordt uitgevoerd bij scheuren en gaatjes die ontstaan zijn door bijvoorbeeld brandplekjes. Een gaatje mag niet groter zijn dan twee centimeter doorsnee, een scheurtje niet groter dan vier centimeter breed. Valt de schade aan je bekleding binnen deze afmetingen, dan kun je kiezen voor een autobekleding reparatie.

Reparatie voor een vaste prijs

De reparatie kost 135 euro inclusief btw. Een autobekleding reparatie begint uiteraard bij het gaatje of scheurtje. Onder het gaatje of scheurtje wordt een stukje leer of stof geplaatst. Er wordt gezocht in een ruim assortiment aan stofkleuren naar de kleur van de oorspronkelijke autobekleding, zodat deze mooi uit het herstel komt. Het gaatje of scheurtje wordt gevuld met poeder in combinatie met lijm en een ander materiaal. Voor de eerdergenoemde prijs is je autobekleding reparatie binnen een dag afgerond. In uiterst bijzondere gevallen kan het zijn dat dit niet voor die exacte prijs binnen een dag gerealiseerd kan worden.

Garantie op herstel

Een autobekleding reparatie bij AAS schadeherstel wordt uitgevoerd door vakmensen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Met 88 vestigingen kun je altijd wel een AAS locatie bij jou in de buurt vinden. Als de herstelwerkzaamheden zijn afgerond, kun je je auto weer ophalen. Je krijgt een FOCWA-garantiebewijs mee, waarmee je vier jaar garantie hebt op de herstelwerkzaamheden. Bij AAS dagherstel ben je snel en vakkundig geholpen voor een vaste prijs.