22 juni 2024
startmotor revisie

Bij Startenladen.nl een startmotor revisie uitvoeren

Sinds de startmotor revisie rijdt mijn auto weer als de beste. Vaak had ik veel problemen om mijn auto te starten. Regelmatig had ik de hulp van een buurman in moeten schakelen en ook van de hulpdiensten. Op een gegeven moment was het zo erg dat ik al van plan was om deze wagen in te ruilen voor eentje waar ik wel op kon vertrouwen. Deze stap zal mij veel geld gaan kosten en dan is het nog maar de vraag of ik dan geen kat in de zak kocht. Nadat ik naar de garage was gegaan kreeg ik te horen dat er nog een andere manier was om mijn wagen weer makkelijker te laten starten.  startmotor revisie

Een startmotor revisie is stukken goedkoper

Toen ik voor de zoveelste keer met start problemen aan de kant van de weg stond, was de maat vol. Meteen heb ik een afspraak gemaakt bij Startenenladen.nl om mijn startmotor in revisie te doen. Hier kan je ook terecht om een nieuwe te kopen, maar eerst maar eens laten reviseren, in de hoop dat ik geen start problemen meer heb. 

Inderdaad heeft het reviseren bijzonder goed geholpen en heeft het mij heel wat geld gescheeld. Mij auto rijdt weer als de beste en bij het starten heb ik geen enkel probleem meer.